5% voor Kikabouw

Reijnders bestratingsmaterialen Boxtel steunt de strijd tegen kinderkanker.

Reijnders bestratingsmaterialen Boxtel zet zich graag in voor de realisatie van de bouw van het nieuwe Prinses Maxima Centrum.

foto_kikabouwSpeciale Kikastenen

Sierbestratingsspecialist Excluton heeft een speciale steen ontwikkeld om stichting Kika te steunen. Het is een prachtige strakke steen van antraciet met een reliëf oppervlak.

Klik hier voor de speciale Kikastenen.

Wij doneren 5%

Als u nu de Kikastenen bestelt dan wordt 5% van de bestellingswaarde gedoneerd aan het project Kikabouw van het Kika fonds. Helpt u ons mee in de strijd tegen kinderkanker? Uw financiële hulp is hard nodig.

Prinses Máxima Centrum

Kinderen met kanker de beste zorg geven en top onderzoek realiseren, zodat er nog meer kinderen genezen. Dat is waar wij het allemaal voor doen. Nu geneest van 75% van de kinderen, en met de bouw van het Prinses Máxima Centrum kan dit 95% worden.

Want door de bouw van dit grootste kinderkankercentrum van Europa hoeven toponderzoekers uit Nederland niet meer op zeven verschillende locaties te werken, maar kunnen ze hun krachten bundelen op een plek. In Utrecht, vlak naast het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ook gaat het Prinses Máxima Centrum samenwerken met St. Jude Children’s Research Hospital uit de Verenigde Staten en zal het een enorme aantrekkingskracht hebben op specialisten vanuit de hele wereld.

Kortom, met de bouw van het Prinses Máxima Centrum kunnen we een belangrijke stap zetten in de strijd tegen kinderkanker.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Kikabouw