Over ons

Handels en Transportbedrijf Reijnders BV is een handelsonderneming in kolen en nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialenwagensReijnders

Het bedrijf is gevestigd in Boxtel op de Industrieweg 19 en Ladonkseweg 28. Onze gemotiveerde medewerkers stellen dagelijks alles in het werk om klanten optimale betrouwbaarheid en service te bieden. De kolenhandel vindt voornamelijk in het buitenland plaats en de steenhandel vooral in Nederland en België.

Opkopen van de bestrating

Tijdens aanbestedingen die publiekelijk worden aangegeven door provincies en gemeentes, wordt er nadat de inkoper in het werk de materialen heeft bekeken, al dan niet geboden op deze materialen door Reijnders BV. Indien de materialen gekocht zijn, wordt er bekeken wanneer deze vrijkomen, waarna de ritten worden ingepland en de materialen worden vervoerd naar Boxtel of rechtstreeks naar de klant.

Showroom en verkoop

Op de Ladonkseweg 28 te Boxtel is een showroom voor hoveniers, stratenmakers, gemeentes, wegenbouwbedrijven en vooral particulieren. In de ruim opgezette showroom is er een keuze uit honderden soorten gebakken en betonklinkers, keramiektegels, split, megablokken, banden, oude tegels in pakketten, industrieplaten, kinderkoppen, hardsteen etc. Onder het genot van een kopje koffie wordt u geadviseerd door ervaren en kundige medewerkers van ons bedrijf.

Verpakken van bestrahomepage gebakken waaltjestingsmaterialen

Het duurdere segment van de bestratingen, de gebakken klinkers, worden netjes gestapeld op pallets. Alleen de hele stenen worden hiervan gestapeld. De gewichten op de pallets (900 kg) zijn zo afgestemd met de hoveniers, stratenmakers en wegenbouwers, dat iedere gebruiker de pallets kan verwerken met zijn of haar machines. De klinkers worden voorzien van hoezen, die om de klinkers worden gebrand zodat er tijdens het transport niets kan beschadigen. Onze half verhardingen zoals split en zand worden verpakt in Big Bags van 1 m³.


Breuk bestrating krijgt nieuwe functie

De halve en kwart klinkers worden naar een erkend puinbreker vervoerd, waar het gebroken wordt en weer dient als onderlaag voor onder het wegennet. U merkt wel dat Reijnders BV milieubewust te werk gaat. Op ons 6,5 hectare grote terrein, met grote voorraden, hebben we bijna geen afval omdat wij alle materialen hergebruiken. Enerzijds scheelt dat in de kosten, anderzijds werken we zo mee aan een beter milieu.

Klinkers in aantocht

Voor grote aantallen vierkante meters kunt u ook bij ons terecht. U vraagt bij het verkoopteam aan wat, waar en wanneer u iets nodig hebt. Bijvoorbeeld 2.500 m² gebruikte betonklinkers kleur grijs 8 cm. Het verkoopteam bekijkt dan waar, wanneer er welke gekochte klinkers vrijkomen die overeenstemmen met uw wensen. Bij rechtstreekse levering bent u als klant goedkoper uit omdat Reijnders BV minder handelingskosten heeft. Kortom dit is voor beide partijen een win-win situatie.